X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Trendkleuren stalen deuren

https://thuisinstaal.nl/blog/

Staal is modern, strak en tijdloos. Het ligt voor de hand bij stalen deuren te denken aan moderne, tijdloze kleuren. Dan kom je al snel uit bij zwart en antraciet. Blijvende trendkleuren en passend bij elk interieur. Maar we inspireren je graag met meer trendkleuren voor stalen deuren. 

Bronskleurige stalen deuren

Brons is een opkomende trendkleur onder de stalen deuren, er is steeds meer vraag naar. En dat is niet gek. Brons heeft een warme, tijdloze uitstraling. Je zag het de laatste jaren al steeds meer in kleinere accessoires – beelden, lampen, kranen, kandelaars –  terugkomen. Maar de trend is ‘here to stay’, dus mag het ook in grotere objecten niet ontbreken.

Trendkleuren stalen deuren

Mintgroene stalen deuren

De kleur mintgroen biedt ontspanning en creëert een gevoel van optimisme en vrede. Mintgroen in het is een frisse, luchtige en vrolijk pasteltint. Die goed combineert met stoere materialen en vergrijsde kleuren. Niet voor niets is mintgroen een ware trendkleur onder de stalen deuren. 

Witte stalen deuren

Witte stalen deuren komen we niet zo vaak tegen. Jammer, want het is misschien wel net zo tijdloos als zwart of antraciet. Kijk maar eens naar deze woning in Garderen. De taatsdeuren zijn net zo wit als de muren, de openslaande deuren naar de tuin en de houten balken aan het plafond. Het vele wit wordt doorbroken door houten pilaren en een knalblauwe muur. Antieke kasten, een blauw bankstel en groene eetkamerstoelen maken de ruimte uniek en kleurrijk.

Andere kleuren

Zie je jouw stalen deuren liever niet in een trendkleur? En ben je ook geen fan van zwart of antraciet? Geen probleem natuurlijk. Andere kleuren regelt onze poedercoater voor je. Onze kleurenwaaier kent geen grenzen.

Wist je dat je niet alleen uit verschillende kleuren kan kiezen, maar ook uit verschillende soorten glas? Nieuwsgierig? In deze blog lees je er meer over.