X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Stalen deuren

Stalen deuren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en uitvoeringen. Lees hieronder meer over alle opties. 

Eenzijdige opening
Openslaande deuren (zonder dranger) op aanlaspaumelles zijn de meest voordelige stalen deuren in ons assortiment. We lassen de scharnierpunten bij dit type deur aan een nieuw kozijn, passend bij de stijl van je deur. Aan het kozijn bevestigen we vervolgens een sluitstrip waar de deuren tegen sluiten. Hier verwerken we handige magneten in, zodat de deuren goed sluiten. Niet alleen een praktische, maar ook nog eens een hele stijlvolle oplossing!

Tweezijdige opening
De makkelijkste deuroplossing? Eentje die vanzelf ‘dichtvalt’. Of eentje die je open kunt zetten en die dan ook echt open blijft staan. Dit is te realiseren met een taatsdeur: de Rolls-Royce onder onze stalen deuren. Door het scharnierpunt naar de vloer of naar het plafond te verplaatsen, is het mogelijk om de muren, de vloer en het plafond tussen twee ruimtes door te laten lopen. Een kozijn is dan ook niet meer nodig. Om dit te realiseren, bouwen wij een mechanisme in je vloer of deur. We bespreken samen met u de mogelijkheden. Het is mogelijk om de deur vast te zetten (-90°, 0° en 90°).

Schuifdeuren
Je hebt niet veel ruimte en je wilt toch twee losse ruimtes creëren? Ga dan voor een schuifdeur op maat. Wij kunnen zelfs de deuren tussen (of in) twee wanden laten verdwijnen. We bieden onze deuren standaard aan zonder afwerking aan de muur. Het is namelijk het mooiste om de afwerking van je schuifdeur door je aannemer te laten verrichten. Wil je wel een afgewerkte bovenrail, dan voorzien wij deze van staal. Het is maar net hoe je het wilt.

Vaste panelen
Wil je op een stijlvolle manier een complete (stalen) muur tussen twee ruimtes laten plaatsen? Al onze deuren zijn te combineren met vaste panelen. Of je nu het raamwerk net wat anders wilt of kiest voor een andere kleurstelling. Alles is mogelijk!

Toch nog vragen? Neem dan contact met ons op!