X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Welke stalen deur maakt jouw huis compleet?

https://thuisinstaal.nl/blog/

Het is vaak lastig om voor te stellen welke stalen deur de beste optie is. Er is zoveel keuze, en iedere woning is weer anders. Wil je gehorigheid oplossen of wil je openheid creëren? Of vind je stalen deuren gewoon ontzettend gaaf? Er zijn talloze redenen om stalen deuren aan te schaffen. Wij helpen je graag met je keuze!

In deze blog laten we zien dat, wanneer je weinig ruimte hebt, een stalen deur dé oplossing is! Regelmatig worden we gebeld met de vraag of stalen deuren in ieder huis passen. Het antwoord is volmondig: ‘Ja!’ Van een klein appartement tot een rijtjeswoning of tot een intiem monumentaal huisje: onze deuren komen ook in kleine ruimtes goed tot hun recht. Sterker nog, de impact op een kleinere woning is vaak juist het grootst!

Weinig ruimte?

Stalen deuren kunnen je ruimte juist groter laten lijken. Wanneer je er bijvoorbeeld voor kiest om een stalen deur tussen de hal en de woonkamer te plaatsen betrek je beide ruimtes met elkaar door middel van het glas in de deuren. Zo komt er ook nog eens meer daglicht je woonkamer binnen en lijkt het daardoor nog groter.

Een grote ruimte?

Woon jij in een loft en wil je toch graag een aparte ruimte creëren zonder de ruimtelijkheid te verliezen? Dan is een stalen pui perfect! Zoals in deze woning, hier is er een aparte ruimte ontstaan doordat er een stalen pui is geplaatst. Zo is deze ruimte makkelijk af te sluiten en kun je waar dan ook genieten van het naar binnen vallende daglicht!

Je bent natuurlijk altijd welkom in onze showroom voor vrijblijvend advies. Bekijk ook onze website voor praktische informatie, ervaringen van klanten en wooninspiratie.