X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

6x je woonkamer inrichten met staal

Wil jij je woonkamer inrichten met staal, maar weet je nog niet welke deuren het beste in jouw interieur passen? Laat je inspireren door deze  woonkamerprojecten. 

Stalen venster en scharnierdeur naar de hal

Om de keuken bij de woonkamer te betrekken, doorbraken we in dit voormalig rijksmonument een dichte wand met een stalen venster. Met de stalen deuren en het venster haalden globetrotters Vincent en Lisette een beetje New York naar hun eeuwenoude droomhuis. Maar daar bleef het niet bij, in hun huis is nog veel meer staal te vinden. Je leest het hier.

Woonkamer inrichten met staal

Taatsdeuren naar de hal en eetkamer

De benedenverdieping van dit huis in Voorthuizen kreeg een complete make over. Met dubbele taatsdeuren maakten we van drie ruimtes twee grote ruimtes. Om het geheel te bewaren plaatsen we een enkele taatsdeur van de woonkamer naar de hal. Lees hier meer over de ‘nieuwe’ woning van Evelyn.

Woonkamer inrichten met staal

Schuifdeuren tussen twee woonkamers 

Met schuifdeuren kan één woonkamer worden gesplitsen in twee leefruimtes. Kijken de kinderen televisie in de ene kamer, kunnen de volwassen bij een knisperende open haard genieten van een wijntje. Door de schuifdeuren blijven de ruimtes toch een mooi geheel en is niemand helemaal afgezonderd.

Witte stalen wand met taatsdeuren

In deze negentiende eeuwse stolp scheiden taatsdeuren de woonkamer van de werkruimte. Het lijnenspel van de architectuur van de oude boerderij, komt terug in de stalen deuren. De taatsdeuren van Gerard en Anne zijn wit, iets wat je niet vaak tegenkomt. Het wit komt terug in de houten balken aan het plafond. Meer over dit unieke project in Garderen lees je hier.

Woonkamer inrichten met staal

Stalen deuren met kattenluik

Het huis van Yannick en Miriam heeft dubbele taatsdeuren tussen de woonkamer en de keuken met het eetgedeelte. Omdat het gezin twee kinderen en drie katten rijk is, plaatsten we – om vingers op het glas tegen te gaan – grote handgrepen en maakten we een kattenluik in de deur zodat de katten zelf van de woonkamer naar de keuken kunnen. Hier lees je meer over dit kleurrijke huis in Woudenberg. 

Stalen vouwwand als afscheiding

Bourgondiërs houden van mensen over de vloer, lekker eten, borrelen, gezelligheid. Zo ook het gezin van Sofie. Toch is het soms ook fijn om je af te kunnen zonderen, of de kinderen en volwassenen te splitsen. Als je dan toch nog een beetje in het vizier wilt blijven van de anderen, zijn stalen deuren de ideale oplossing. Bekijk hier deze stijlvolle jaren dertig woning in Zeist.

Benieuwd hoe jouw woning het beste in kan richten met staal? Neem contact met ons op, we komen graag bij je kijken wat de mogelijkheden zijn.