X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

5x onze mooiste stalen deuren

Geen huis is tegenwoordig compleet zonder stalen deuren. Van een gezellig rijtjeshuis tot moderne villa, de deuren zijn een echte eyecatcher voor in iedere woning. Bij Thuis in Staal hebben we de afgelopen maanden door het hele land stalen deuren geplaatst. En dat heeft veel schitterende designs opgeleverd.

Het is vaak lastig om voor te stellen hoe een stalen deur op maat er bij jou thuis uitziet. Daarom hebben we onze 5 mooiste projecten hieronder op een rij gezet. Zoals je ziet, zijn de mogelijkheden praktisch eindeloos. Een enkele deur, complete muur of dubbele schuifdeuren, we maken alles voor jou op maat. En het beste: Thuis in Staal produceert alles 100% zelf. Daardoor heb je invloed op het gehele proces én kunnen wij de prijzen laag houden. Betaalbaar vakwerk!

Project 1 – enkele deur

We horen regelmatig dat mensen denken geen ruimte te hebben in een kleinere woning. Niets is minder waar. Onze stalen deuren worden altijd op maat gemaakt en passen daardoor op de plek van een ‘gewone deur. Een enkele deur staat niet alleen prachtig, maar voorziet de kamers ook van extra licht. Twee vliegen in een klap!

stalen deuren op maat

stalen deur barneveld

stalen deuren op maat

Project 2 – grote schuifdeur

Twee ruimtes afscheiden zonder licht en ruimte te verliezen? Dan is een grote schuifdeur dé perfecte oplossing. In dit geval hebben wij gekozen voor een constructie met zoveel mogelijk glaswerk. Maar uiteraard zijn elk motief en kleur op maat te maken.

stalen deur keuken

stalen deur woonkamer

Project 3 – complete muur

Met een complete stalen wand creëer je op een stijlvolle manier twee aparte kamers. Bij dit project is de wand geplaatst tussen de woon- en eetkamer. Zo kunnen de kinderen rustig televisie kijken, terwijl de ouders gezellig dineren met vrienden.

Project 4 – dubbele klapdeur

Soms mist een woning ‘iets’. In onderstaande villa kwamen we er al snel achter wat het huis helemaal naar wens zou maken: stalen deuren. Samen met de klant zetten we alle wensen op papier en ontwierpen daarna deze dubbele deur. Een echte eyecatcher!

Project 5 – dubbele schuifdeur

Vroeger kozen veel mensen voor een kamer en suite. Nog altijd mooi, maar deze klassieke look past niet bij het merendeel van de tegenwoordige woningen. Een versie 2.0 is een robuuste, dubbele schuifdeur van staal. Ideaal voor wie regelmatig familie en vrienden over de vloer heeft, maar ook soms in alle rust een boek wil lezen.

 

Overtuigd? Neem vrijblijvend contact op!