X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00
werkwijze

Hoe werkt het?

Vraag online of telefonisch een offerte aan. Of kom naar Barneveld voor een bezoek aan onze showroom. Bij een bezoek zie je met eigen ogen wat allemaal mogelijk is op het gebied van stalen deuren. Wel zo prettig! Na jouw bezoek sturen we vrijblijvend een offerte toe. Deze prijs is altijd inclusief levering en montage. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

1. Opmeten Pijl omlaag
1. Opmeten
Al onze producten zijn maatwerk. Daarom komen we eerst bij je langs om de afmetingen exact op te meten. Tijdens het inmeten vallen er natuurlijk nog mogelijkheden te bespreken. Zo willen we je altijd helpen met het kiezen van de juiste kokerdikte, kleur en vlakverdeling. Om de stalen deuren te kunnen monteren, dienen er goede bevestigingspunten aanwezig te zijn. Bij het inmeten nemen we samen het proces door, ook het eventuele meerwerk.
2. Ontwerp Pijl omlaag
2. Ontwerp
Daarna kunnen we naar de tekentafel. Of je nu gaat voor een strakke, moderne, landelijke of juist voor een klassieke uitstraling. Wij zorgen dat je een goed beeld krijgt van het eindresultaat. Je kiest zelf voor een ontwerp en de kleur. We werken op aanvraag alle wensen uit in een 3D-impressie. Op deze manier krijg je direct een beeld van hoe de stalen deuren er bij jou thuis uit komen te zien. Na het ontwerpen is het tijd om de juiste materialen te verzamelen.
Productie Pijl omlaag
Productie
Al onze stalen deuren worden in onze eigen werkplaats gemaakt. Wel zo handig, hierdoor kunnen we de levertijd kort houden. In onze fabriek letten we op alle details. En zorgen we ervoor dat we alleen de beste kwaliteit leveren.
Poedercoating Pijl omlaag
Poedercoating
Wat onze stalen deuren extra bijzonder maakt is de poedercoating. Deze coating geeft de stalen deuren een stoere look. En zorgt ervoor dat de deuren krasbestendig zijn. Erg duurzaam dus. Ook voorkomen we verkleuring met een krachtig UV-filter in de coating.
Montage Vinkje
Montage
We maken en leveren niet alleen jouw stalen deuren, we plaatsen ze ook. Dit gaat met uiterste precisie. Zodat het resultaat precies is zoals jij het voor ogen hebt. Na de montage kun jij direct genieten van het eindresultaat.
Hoe werkt het?

Omdat wij de stalen deuren zelf maken, leveren en plaatsen kunnen we je garanderen dat je zowel met prijs als kwaliteit bij ons aan het juiste adres bent. Klaar om jouw droom deur(en) te realiseren? Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Hoe werkt het?