X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Voor een stalen deur op maat

Thuis in Staal maakt, levert en plaatst al sinds 2010 jouw stalen deur op maat. Inmiddels hebben wij klanten in heel Europa. We hebben het hele proces in eigen hand. Daardoor kunnen we onze stalen deuren al jarenlang betaalbaar aanbieden.

Een ding is zeker: bij ons krijg je de beste kwaliteit voor de beste prijs! Thuis in Staal is de enige in Nederland die ze met tweezijdig aanzicht bouwt. Dat is met afstand de allermooiste oplossing, want beide kanten van de deur zijn dan identiek.

Daag ons uit

Samen met ons je droom vormgeven. Dankzij onze jarenlange ervaring met staal komen we altijd tot een unieke stalen deur op maat. Of het nu gaat om een stalen taatsdeur, stalen schuifdeur, stalen pui of zelfs om stalen trapleuningen. Daag ons uit!

Altijd een stalen deur op maat

Of je nu gaat voor een strakke, moderne of landelijke uitstraling of juist voor een klassieke. Onze stalen deuren passen in elk interieur en in elke ruimte. In de woonkamer, als schuifdeur, of in de badkamer. Je kiest zelf voor een ontwerp en de kleur. We betrekken je bij elke stap en werken op aanvraag alle wensen uit in een technische tekening. Zo krijg je  direct een beeld van hoe de stalen deuren er bij jou thuis uit komen te zien. Wel zo prettig.

Onderhoudsvrij design

Ook goed om te weten: we maken het je zo makkelijk mogelijk. Zo voorkomen we verkleuring met een krachtig UV-filter in de coating. Daarnaast hoef je dankzij de speciale coating geen beschermende waxlaag aan te brengen. En is er geen kans op roestvorming. Naast duurzaam zijn onze stalen deuren ook onderhoudsvrij. Tijdens het lappen van de ramen neem je de deuren alleen even af met een natte doek.

Zo makkelijk kan het zijn! Dat is pas echt een stalen deur op maat van Thuis in Staal.