X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

5 x Instagram accounts met stalen deuren

Heb je stalen deuren, of overweeg je stalen deuren te laten plaatsen? Dan is het natuurlijk hartstikke leuk om inspiratie op de doen. Voor de stalen deuren zelf, maar ook voor de rest van je interieur. Met deze vijf instagram accounts moet dat zeker lukken.

Huisje van Pien

Instagrammer Huisje van Pien heeft meer dan 1500 volgers. Niet voor niets: haar interieur is prachtig. Thuis in Staal plaatste een stalen taatsdeur in dit fijne optrekje. Niet alleen interieurliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij dit Instagram account, ook de katten en planten van Pien staan geregeld voor haar camera voor de nodige kiekjes. 

Mood Creations

Wij hielpen Jochem van Mood Creations aan stalen deuren en wanden. Jochem hielp ons op zijn beurt met de inrichting van onze showroom. Een mooie samenwerking! Mood Creations is een bureau voor grafisch ontwerp en interieurdesign. Een paar keer per week deelt Jochem de meest mooie foto’s van zijn werk. Benieuwd wat Jochem van zijn eigen interieur heeft gemaakt? Een tijdje geleden spraken wij hem hierover, lees hier zijn verhaal.  

5 x Instagram accounts met stalen deuren

Babettevdspoel_living

Een stalen wand, stalen openslaande deuren van de woonkamer naar werkkamer en een stalen taatsdeur van de hal naar de living. De stalen deuren en wand sluiten perfect aan op het stoere, maar toch sjieke interieur van Babette. Wij zijn niet de enige die weg zijn van haar interieur, want babettevdspoel_living heeft 23,2k volgers.

Andrea_groot

Deze ‘vintage chick’, zoals zij Andrea zichzelf noemt, is naast Instagrammer ook content creator en blogger. Vier jaar geleden plaatste Thuis in Staal een stalen wand met deur in haar badkamer. Babette is nog steeds in haar element met de prachtige badkamer. Geregeld deelt ze op andrea_groot een foto van haar badkamer. Met 117k volgers wordt de stalen deur naar haar douche nog vaak bewonderd.  

Foto: Andrea de Groot

Interior.by.dennis

Wij plaatsen in het prachtige huis van Dennis stalen taatsdeuren in de hal. De ene deur leidt naar de woonkamer, de andere naar de keuken. ‘Stalen deuren. Ze blijven bijzonder. Elke dag besef ik me weer hoe tof ze zijn en hoe gaaf het in ons huis staat. Ze geven karakter aan je huis én een ruimtelijk gevoel.’ Aldus Dennis op interior.by.dennis. Dat spreken wij natuurlijk niet tegen. 

Wil je na het bewonderen van deze accounts nog meer inspiratie opdoen? Lees dan onze blogs, of neem een kijkje op ons eigen Instagram account.