X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

5x stalen deuren stijlen

Kijk jij nog steeds vol verlangen naar de Pinterest-pro’s die de stalen deuren trend al in huis hebben gehaald? Of heb jij zelf al zo’n knap staaltje werk bemachtigd?

Om jouw stalen deuren helemaal tot zijn recht te laten komen vind je hieronder een aantal handige styling tips en ideeën. Want wat maakt zo’n stalen deur nou helemaal af? Kijk mee en laat je vooral inspireren!


1. Hout en staal; een fantastische combi

Ben jij gezegend met een houten vloer? Dan zit je al helemaal goed. Je kunt jouw stalen deuren mooi uit laten komen door er iets van hout bij te zetten. De materialen passen erg goed bij elkaar. Krukjes, bankjes of een oude houten stoel; het hoeft niet moeilijk te zijn! In de plaatselijke kringloopwinkel kun jij vast je hart ophalen.

2. Natuurlijk, planten!

Om je stalen deuren te stijlen is dit toch wel een van de makkelijkste tips, planten doen het namelijk altijd super in een interieur. In dit rijtje mogen ze dan ook zeker niet ontbreken. Het natuurlijke groen naast het industriële staal geeft jouw woonruimte direct meer sfeer. In een grote pot naast de deur. Of op een houten krukje. Het is een kleine moeite om dat beetje extra zuurstof aan je huis toe te voegen. Probeer het maar eens!

stalen deur groen

Bron: Bloglovin

3. Een vleugje rotan…

Een vintage rotan stoel naast jouw stalen deur staat in ieder huis. Eigenlijk is alles wat van rotan is gemaakt tegenwoordig welkom in huis. Het past namelijk in ieder interieur. Het contrast van riet en staal geeft een speels effect in je woning. Vintage tip: misschien ligt er bij oma op zolder nog wat leuks.

Wil jij het net even anders? Een likje zwarte verf kan hij prima hebben; maakt jouw woning wat stoerder!

4. Verschillende texturen

Handige tip om je stalen deuren te stijlen: combineer hard staal met zachte texturen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je ergens een een schapen vachtje hebt liggen, een lekker plaid of een zacht tapijt.

stalen deuren wit interieur

Bron: VT Wonen

5. Nóg meer staal!

Wat jouw woning natuurlijk helemaal afmaakt is om staal terug te laten komen op een andere plek. Wees niet bang, je hoeft echt niet het hele interieur te vernieuwen. De oplossing is simpel; zet bijvoorbeeld een stel stalen (bar)krukken neer. Dit matcht perfect met jouw stalen deuren en geeft de ruimte een modern en industrieel karakter.

Bonus: een barkruk werkt ook perfect als bijzettafel. En wij willen deze krukken met liefde voor je op maat maken 😉


Heb jij al stalen deuren om te stijlen? Nee? Wij helpen wij je graag!