X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Een werkplek met staal

Thuiswerken is nog nooit zo gangbaar geweest als nu. Steeds meer mensen werken volledig of regelmatig thuis. Extra belangrijk dus om thuis een prettige werkplek te hebben. Met stalen deuren en wanden zijn er ontzettend veel manieren om een sfeervolle en aangename werkplek te creëren. 

Wees creatief

Misschien heb je geen extra kamer over voor jouw ‘home office’. Of vind je het juist heel prettig om je verbonden te voelen met de rest van het huis. Kijk dan creatief naar je woonkamer, keuken of slaapkamer. Welke plek is geschikt om rustig te kunnen werken? Wat dacht je van deze prachtige werkruimte in de woonkamer van Babette (@babettevdspoel_living op Instagram)? De openstaande deuren maken het niet alleen sfeervol, maar zorgen er ook voor dat de ruimte afsluitbaar is.

Kamer en suite met stalen deuren

Werk je met meerdere mensen thuis in één huis? Wellicht vinden jullie het gezellig om in dezelfde ruimte te zitten, maar het kan ook vervelend zijn als je regelmatig aan het bellen bent bijvoorbeeld. Dan zijn kamer en suite deuren dus de perfecte oplossing. Op deze manier sluit je een ruimte gemakkelijk af, zodat het geluid beperkt blijft. En het staat nog mooi ook.
Interieurtrends van 2021

Kantoor aan huis

Heb je al een kantoor aan huis waar je regelmatig klanten ontvangen? Dan is het extra belangrijk om de ruimte sfeervol aan te kleden. Je wilt jouw klanten tenslotte wel een goede indruk geven. Met stalen deuren en wanden maken we een chique werkplek met staal. En door het extra glas komt er veel meer licht binnen.

Naar buiten!

Heb je een veranda in de tuin? Of droom je ervan? Een veranda of een serre is een makkelijke, stijlvolle manier om je woonhuis te verlengen. Op deze manier kan je hier – mits verwarmd natuurlijk – ook een werkplek creëren. 

Creëer meer licht

Een goede werkplek heeft voldoende daglicht nodig. Dit zorgt ervoor dat je fris en scherp blijft. Overweeg in plaats van een normale wand om een wand met staal en glas te plaatsen. Hierdoor blokkeer je geen daglicht en is jouw werkplek met staal extra licht.. Of wat dacht je van een stalen raam als doorkijkje? Zo ontvang je van verschillende kanten daglicht. 

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is met staal in jouw woning om een geschikte werkplek te creëren? Bezoek onze showroom of neem contact op.