X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Interieurtrends voor het najaar van 2021

Buiten wordt het kouder en guurder. ‘s Avonds wordt het eerder donker en ‘s ochtends wordt het steeds later licht. De herfst staat weer voor de deur. Dit zijn de interieurtrends voor het najaar van 2021 die je niet wilt missen om het in huis warm en sfeervol te maken.

Zacht materialen

In de zomer houden we ons interieur graag luchtig en fris. De herfstmaanden lenen zich daarentegen perfect voor zachte materialen. Hiervoor zijn geen ingrijpende veranderingen nodig. Met wat aanpassingen in de accessoires kom je een heel eind. Lekkere zachte dekens en wat fluffy kussens op de bank. Wil je groter uitpakken? Ook meubelstukken zijn er in een zachte materialen als teddy en velvet. Met zachte vormen en materialen haal je de herfstsfeer in huis.

Interieurtrends najaar van 2021

Werelds interieur

Op wereldreis in je eigen huis. De wereldse interieurtrend was in de zomer van 2021 al niet weg te denken! Dit najaar  houden we ‘m er gewoon in. De wereldse interieurstijl is dé stijl voor reisliefhebbers. Creëer een werelds interieur door te mixen en matchen met materialen en kleuren. Aardetinten en dierenprints. Glimmend satijnen gordijnen, een ruig betonnen vloer en stalen deuren. Hoe groter de contrasten, hoe wereldser het interieur.

Donkere kleuren

Niks zo fijn als warmte naar binnen halen, als het buiten koud is. Warme, aardse tinten helpen daarbij. Wees vooral niet bescheiden. Verf die muur in de slaapkamer gewoon donkergroen, roestoranje, bordeauxrood of zelfs zwart. Ben je een echte daredevil? Ga dan voor de muur in de keuken of woonkamer. Liever iets voorzichtiger? Je kunt donkere kleuren natuurlijk ook terug laten komen in de accessoires.

Interieurtrends najaar van 2021

Ronde vormen

Dit seizoen is dé tijd om comfort en vertrouwen in je interieur aan te brengen. En dat doe je door ronde vormen te gebruiken. Ronde sierkussens, poefen, vloerkleden en tafeltjes. Maar laat ook zeker ronde vormen op de wanden terugkomen. Denk aan spiegels of behang waar ronde vormen in het motief voorkomen.  

ronde vormen op de wanden terugkomen. Denk aan spiegels of benang waar ronde vormen in het motief voorkomen.

Abstracte kunst

Kunst aan de muur mag natuurlijk niet ontbreken. Dit najaar is het de abstracte kunst om tentoongesteld te worden in huis. Een groot voordeel hiervan is dat je het zo gek kan maken als je zelf wilt. Een exclusief doek van Piet Mondriaan of Karel Appel? Kan. Een poster in een wissellijst? Kan ook. Liever iets persoonlijks aan de muur? Lijst dan een mooie tekening van je (klein)kind, neefje of nichtje in. Het kan allemaal in de herfst van 2021.

Meer inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op website of op onze Pinterest pagina.