X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Nog meer van staal

Stalen deuren in je in interieur zijn natuurlijk prachtig. Maar wist je dat je stalen deuren ook heel mooi kan combineren met andere stalen eyecatchers? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. We zetten een aantal ideeën voor je op een rijtje:

Keukenrekken

Je kent ze vast wel, de stalen rekken boven barren in horecagelegenheden. Meestal staan er flessen drank op. Tof? Wie weet is het wel wat voor in je eigen huis. Stoer en praktisch boven je aanrecht of het kookeiland. Handig voor je kookboeken, weckpotten of om je wijnglazen aan te hangen. Of zet er je kruidenplantjes op: altijd kruiden bij de hand, meteen groen in je keuken en het ruikt heerlijk! 


Wijnrekken

Ben je een wijnliefhebber maar heb je niet de luxe van een wijnkelder? Of heb je graag je favoriete wijntjes wat meer binnen handbereik? Met een stalen wijnrek in je keuken of woonkamer worden jouw flessen Pinot Noir, Malbec en Tempranillo ineens ware eyecatchers. En of je nou drie flesjes erin wilt tentoonstellen of tien, het maakt niet uit want wij maken de wijnrekken op maat. 


Trapleuning

Staal om je aan vast te houden wanneer je trap op of afloopt; mooi, veilig en makkelijk schoon te houden. Een stalen trapleuning geeft je trap een strakke uitstraling en als je balustrade bovenaan de trap in dezelfde stijl houdt, vormt het een prachtig geheel. Heb je een open trap? Wel eens aan gedacht om staalkabels als afscheiding te gebruiken? Een originele, moderne oplossing om je trap veilig te maken. 


Stalen wand

Je wilt je woonkamer of slaapkamer knusser maken, of je kantoor is zo groot dat je eilandvrees krijgt als je aan je bureau zit. Er zijn natuurlijk verschillende redenen om een ruimte te splitsen. Maar ook de mogelijkheden zijn divers. Voor de hand liggen een kamerscherm of gordijn. Maar wat dacht je van een stalen wand als roomdivider? Een stalen wand geeft je ruimte een stoere, industriële uitstraling. Met normaal glas hou je de ruimtes één geheel. Met melkglas, glas met een reliëf of een kleurtje zorg je ervoor dat je niet van de ene naar de andere ruimte kan kijken. Groot voordeel is wel dat het niet uitmaakt aan welke kant van de te verdelen ruimte zich ramen bevinden: licht wordt altijd doorgelaten.

 

Boekenkast

Maak je bibliotheek helemaal van deze tijd met stalen boekenkasten. Een gesloten achterkant, of juist helemaal open. Gesloten opbergruimte onderin de kast, of deurtjes bovenin je kast. We maken de stalen boekenkast helemaal zoals jij dat wilt! Geen boekenworm? Je kunt natuurlijk ook een kast laten maken voor je games, je platencollectie of een andere verzameling.

Alles is mogelijk met staal. Heb je zelf ideeën? We denken graag met je mee voor de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.