X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Stalen wand

Met een stalen pui tover je je veranda om in een serre, een verlengstuk van je tuin. En met een stalen wand maak je van één ruimte twee afzonderlijke ruimtes vol licht. Al onze stalen deuren combineer je gemakkelijk met stalen panelen voor een volledige stalen wand. Of je kiest voor een stalen wand zonder deuren. Wil je het raamwerk nét wat anders of een andere kleurstelling? Het kan allemaal!
‘Een stalen wand is meer dan alleen een afscheiding. Het is een absolute eyecatcher in elke woning.’

Stalen wand op maat

Ga je voor een stalen wand van Thuis in Staal, dan weet je zeker dat hij in jouw woning past. We maken onze stalen panelen namelijk stuk voor stuk op maat. Dat betekent dat we altijd eerst langskomen om in te meten en je wensen te bespreken. Zo helpen we je bijvoorbeeld de juiste kokerdikte, kleur en vlakverdeling te bepalen. Vervolgens gaan we naar de tekentafel om jouw design verder uit te werken. Op aanvraag werken we alle wensen uit in een technische tekening van de stalen wand. Zo krijg je direct een compleet plaatje van het eindresultaat.

Tot in de details

Het design van de stalen wand krijgt vervolgens vorm in onze eigen werkplaats. Daardoor weet je niet alleen zeker dat het resultaat precies hetzelfde is als het design; de levertijden zijn ook een stuk korter. We geven elke stalen wand een unieke poedercoating. Deze laag geeft het staal een stoere uitstraling, maar zorgt er vooral voor dat je eyecatcher extra lang meegaat. Deze buitenlaag is krasbestendig en bevat een uv-filter wat verkleuring tegengaat. Voor jarenlang woonplezier. Na de montage geniet je direct van je stalen wand. We komen hem namelijk persoonlijk en met uiterste precisie plaatsen. Zo is het resultaat precies zoals je voor ogen hebt.

contact

Stalen douchewand

De stalen douchewand wordt van RVS gemaakt, op dezelfde manier gepoedercoat als de deuren en er zit speciaal glas in: glas met een Timeless coating. Dit is een helder soort glas met een bijna onzichtbare coating. Deze coating zorgt ervoor dat het glas eenvoudig schoon te maken is en waar het water vanaf glijdt zodat kalkneerslag verminderd na het opdrogen.


ook in een stalen wand in huis?

Maak een afspraak bij de grootste stalen deuren showroom van Nederland - plan je bezoek