X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

‘De stalen deuren brengen het huis samen’

Vraag offerte aan op basis van dit project

Monique: ‘Samen met mijn partner heb ik meerdere huizen verbouwd, ingericht en doorverkocht. In ons huidige huis hebben we dit ook gedaan, maar ditmaal wel met de intentie hier langere tijd te blijven wonen. Ons huis reflecteert echt onze eigen stijl. Ik zou het bestempelen als ‘Hotel Chique’ met een eigen draai. Stoer, praktisch en toch warm.’

‘Bij onze zoektocht naar stalen deuren kwamen we uit bij Thuis in Staal. Zij hadden de opties die wij zochten, een goede kwaliteit deuren en een mooie prijs. Door middel van staaltjes zijn we bij de kleur ‘Anodic Bronze’ gekomen en daar hebben we nog geen seconde spijt van gehad. De kleur is precies goed: niet te hard, maar wel warm en chique. De bestelling, het inmeten en installeren bij Thuis in Staal verliep soepel. We hebben hier dan ook een prettig en zeker gevoel aan overgehouden en zouden in de toekomst weer bij ze aankloppen.’

De indeling van de twee onder een kap is volledig door Monique en haar partner gemaakt. Op de begane grond van het huis zijn twee stalen deuren geplaatst. Één van de hal naar de woonkamer en één van de hal naar de slaapkamer. Hier is voor gekozen om de woning zo open mogelijk te houden. Omdat je door een glazen deur naar de slaapkamer kijkt, ben je altijd geneigd de kamer netjes te houden. De deuren brengen het huis samen en zorgen – ondanks dat het huis niet enorm is – voor een ruimtelijk effect.

De stalen deuren in het interieur van Monique zijn een compliment voor de sfeer. Net even anders dan normaal, maar toch tijdloos. Ze geven die extra ‘touch’ aan het huis, waar Monique en haar partner naar zochten. De lange handgrepen balanceren de brede deur mooi uit en dankzij de vlakverdeling van de deuren – ontworpen door Monique zelf – oogt het totaalplaatje luchtig. Een cilinderslot is toegevoegd met het oog op de toekomst: mocht de dochter van Monique in de toekomst het huis uitgaan, kan de ruimte apart worden afgesloten en verhuurd.

Enkele paumelledeur met zijlicht
Dagmaat: 1813 x 2389
Type glas: 33.1 gelaagd veiligheidsglas
Deurdesign: Rembrandt – Zijlichtdesign: Govert
Coating: Anodic Bronze
Handgreep: Hoeklijn
Dikte pui: 30 mm
Onderdorpel: 30 mm
Zijkanten: 30 mm
Glasliggers: 30 mm
Bovenkoker: 30 mm

Enkele Paumelledeur met zijlicht en clinderslot
Dagmaat: 2045 x 2652
Deurdesign: Rembrandt – Zijlichtdesign: Govert
Coating: Anodic Bronze
Handgreep: Hoeklijn
Dikte pui: 30 mm
Onderdorpel: 30 mm
Zijkanten: 30 mm
Glasliggers: 30 mm
Bovenkoker: 30 mm

Meer zien van het interieur van Monique? Neem een kijkje op haar Instagram.
Wil je ook meer inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op Pinterest. Wil je meer informatie over onze stalen oplossingen? Vraag het ons gerust.