X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Jouw stalen maatwerkoplossing

In Barneveld realiseerden we meerdere prachtige taatsdeuren, volledig op maat gemaakt. Deze taatsdeuren zijn uitgevoerd in de kleur Anodic Brown, bruin rookglas en handgrepen over de gehele lengte. Bij Thuis in Staal maken wij al onze producten op maat, waardoor jouw fantasie alle vrijheid krijgt! In deze blog vertellen we je graag meer over de mogelijkheden.

Ga voor kleur in je interieur
Ben je op zoek naar een specifieke kleur voor jouw stalen maatwerkoplossing? Dat kan! Alle RAL-kleuren zijn uitvoerbaar op onze producten. We hebben diverse lijnen, zoals de Anodic-collectie waar bijvoorbeeld goud- of bronstinten in zitten. Of kies een eigen kleur die jouw interieur complimenteert. Dus of je nu houdt van een Scandinavisch interieur, meer fan bent van ‘hotel chique’ of toch liever gaat voor een ‘art deco’ interieur: jouw stalen maatwerkoplossing past altijd bij jouw kleurenpalet.

Eindeloze mogelijkheden van glas
Naast de keuze in kleuren zijn er ook vele mogelijkheden voor het type glas in de stalen maatwerkoplossingen. Alle producten worden standaard geleverd met veiligheidsglas. Dat houdt in dat er een onzichtbare laag folie is aangebracht, zodat het glas in geval van breken bij elkaar wordt gehouden.

Geef jouw stalen maatwerk oplossing een geheel andere uitstraling door te spelen met verschillende glassoorten. Een steeds bekendere glassoort is rookglas, bij ons toepasbaar in bruin, grijs en groen. Dit glas geeft het product een stijlvolle look en zorgt voor wat meer privacy dan standaard glas.

Ben je op zoek naar een stalen maatwerkoplossing die de ruimte voorziet van meer privacy? Ga dan voor melkglas (ook wel acide mat glas of satijnglas genoemd). Hier kun je niet doorheen kijken, maar het licht wordt wel doorgelaten. Zo creëer je een stijlvolle afscheiding van de ruimtes mét behoud van daglicht. 

Zoek je een unieke glassoort? Ga dan voor canale glas. Dit is glas met ribbels, bobbel, vierkanten of rondjes. Deze glassoort wordt ook wel figuurglas genoemd. Het geeft je product een geheel unieke look, en daarnaast ook meer privacy. 

Heb je een ander glassoort in gedachten, die perfect bij jouw stalen maatwerkoplossing en interieur past? Er is veel mogelijk en we denken graag met je mee! Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze grootste stalen deuren showroom van Nederland. 

Kies voor een stalen deur met patronen
Veel stalen deuren zijn uitgevoerd in een drievlakverdeling, maar er is zoveel meer mogelijk dan dat. Heb je al eens gedacht aan een stalen maatwerkoplossing met ronde vormen? Door te spelen met de indeling van jouw deur of wand, creëer je een geheel eigen en unieke uitstraling. Zo ben je verzekerd van een prachtige eyecatcher in jouw interieur. Heb je een geheel eigen idee over de indeling van jouw stalen maatwerkoplossing? Ook dan denken wij heel graag met je mee.

Oplossingen op maat
Al onze deuren worden van ontwerp tot productie in eigen beheer ontwikkeld. Hierdoor kunnen we ook afwijken van de standaard deurmaten. Voor elke situatie is er een stalen maatwerkoplossing toepasbaar, ook in een ruimte met unieke vormen. Zo kan een deur uitgevoerd worden als taatsdeur, maar ook als scharnierdeur. Ben je op zoek naar een stijlvolle afscheiding van ruimtes, denk eens aan een stalen telescoop schuifdeur of stalen (vouw)wand. Om ervoor te zorgen dat jouw stalen maatwerk oplossing perfect aansluit bij de situatie, komen wij voor productie altijd eerst persoonlijk bij jou thuis inmeten.

Eigen design
Kortom, onze stalen maatwerk oplossingen kun je geheel zelf samenstellen. Hierdoor past het product perfect bij jouw situatie, interieur en behoeften. In onze eigen showroom adviseren we graag over de mogelijkheden en zoeken we samen naar het perfecte product. Zien we je snel? 

Wil je ook meer inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op Pinterest. Wil je meer informatie over onze stalen oplossingen? Vraag het ons gerust.