X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Thuis in Staal en De Houtfabriek

Vraag offerte aan op basis van dit project

Thuis in Staal heeft de grootste stalen deuren showroom van Nederland. Desondanks zijn de prachtige stalen deuren van Thuis in Staal niet alleen daar te vinden. Deze tref je ook aan in de mooie showroom van De Houtfabriek, onze belangrijke en enthousiaste partner in de regio Utrecht.

Thuis in Staal heeft een fijne en nauwe samenwerking met De Houtfabriek. Deze firma is gespecialiseerd in het leveren van houten vloeren, maar kan de klant ook voorzien van meubels, maatwerk stalen deuren of andere maatwerkoplossingen. Daarnaast bieden zij ook volledige ontzorging op het gebied van interieur aan.

 

 

Het komt je misschien bekend voor: je hebt een nieuw huis gekocht of besloten je woning compleet te verbouwen. Er moeten enorm veel beslissingen genomen worden en door de vele aanbieders zie je door de bomen het bos niet meer. De Houtfabriek maakt dit makkelijker. Zij vormen één centraal punt waar ze de klant ondersteunen bij meerdere grote beslissingen. De Houtfabriek is een “one stop” waar meerdere dingen uit handen genomen kunnen worden.

 

 

De Houtfabriek vertelt: “In eerste instantie kwam het idee van een samenwerking met Thuis in Staal vanuit De Houtfabriek voort vanuit de klantvraag. Maatwerk stalen deuren of andere maatwerkoplossingen kunnen namelijk pas geplaatst worden wanneer de vloer in de woning is gelegd. Juist omdat wij dat proces in eigen hand hebben, weten we exact wanneer de stalen deur geplaatst kan worden. Een praktische reden, waar De Houtfabriek in ontzorgt voor de klant. Het is echt een service die we aanbieden aan onze klant, waar we net een stapje verder gaan. Een stalen deur of maatwerkoplossing is de kers op de taart voor ieder interieur, een echte “eye-catcher” in de woning!”

 

 

De Houtfabriek heeft ook een prachtige selectie stalen deuren in haar showroom. Als klanten geïnteresseerd zijn in een stalen deur, dan nemen zij eerst alle specifieke wensen door. Na akkoord van de offerte wordt de opdracht doorgezet naar Thuis in Staal. Vervolgens wordt,  na het inmeten, de productie gerealiseerd. De medewerkers van De Houtfabriek vertellen: “Het contact met Thuis in Staal is erg fijn! We krijgen altijd snel reactie op vragen, en mocht het nodig zijn, worden problemen snel opgelost. Ze hebben duidelijk een groot verantwoordelijkheidsgevoel en denken altijd met ons en onze klant mee. Een ontzettend fijne samenwerkingspartner”.

De Houtfabriek: Kerkdijk 24a, 3615 BE Westbroek (Utrecht)
www.dehoutfabriek.nl

Wil je ook meer inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op Pinterest. Wil je meer informatie over taatsdeuren? Vraag het ons gerust.