X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

4 x trapleuningen van staal

Vraag offerte aan op basis van dit project

Staal op steeds meer plekken en in steeds meer functies in huizen voorkomen. In badkamers, op werkplekken, in keukens. Ook in hallen komt staal steeds vaker staal voor. En dan niet alleen als deuren, ook trapleuningen van staal zien we steeds vaker. Lees snel verder voor inspiratie! 

Stalen trapleuningen, deuren, zijpanelen en in Rijswijk-Buiten

Het nieuwbouwhuis van Babette en Dennis had zwarte kozijnen en een zwarte keuken. Aan ons de schone taak deuren, zijpanelen én de trapleuning hierbij te matchen. De strakke lijnen en moderne materialen zijn in combinatie met de vele natuurlijke materialen die in de woning te vinden zijn, een prachtig geheel.  

trapleuningen van staal

Stalen trapleuning, taatsdeuren en schuifdeuren in Badhoevedorp

In het klassieke nieuwbouwhuis van Sjaak en zijn gezin plaatsten we een stalen taatsdeur van de hal naar de woonkamer en een stalen schuifdeur van de woonkamer naar de keuken. De schuifdeur is drie meter hoog wat zorgt voor een stijlvolle, moderne en lichte indruk. Daarnaast plaatsten we bij de trap in de hal stalen leuningen met daaronder glas. Doordat deze hal ook hoog is en we het strak hebben gehouden met de stalen leuningen oogt het allemaal erg loyaal en ruim.

trapleuningen van staal

Stalen trapleuning en scharnierdeuren in Scherpernisse

Laurien en Christiaan wilden in hun droomhuis klassiek en modern combineren. En dat is gelukt. Zij zorgden voor de klassieke touch, wij voor het moderne staal. We plaatsten scharnierdeuren tussen de hal en de woonkamer. In de hal komt het staal weer terug. We plaatsen namelijk ook een stalen trapleuning. De finishing touch is een stalen sierrand op een muurtje op de overloop.

trapleuningen van staal

Stalen trapleuningen, deuren en balustrades in Amsterdam

Pieter Jan is de trotse eigenaar van een gedeelte van een oud grachtenpand Amsterdam. Door het authentieke te combineren met staal wist hij drie verdiepingen en het trappenhuis tot een prachtig, modern geheel te maken. Stalen deuren sieren de slaapkamer. De vierde en vijfde verdieping hebben stalen balustrades. En we plaatsten trapleuningen op de derde en vierde verdieping. Zelfs het trapje van de vliering werd niet overgeslagen. 

Wil je meer inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op Pinterest. Wil je meer informatie over stalen trapleuningen? Vraag het ons gerust.