X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Staal in je badkamer

De mogelijkheden van stalen deuren zijn eindeloos. En ook de ruimtes waarin je staal kunt toepassen, hoeven zich niet te beperken tot alleen de woonkamer. Door de hele woning zijn stalen deuren toe te passen, óók in je badkamer!

Staal als afscheiding

Gebruik staal gerust als afscheiding tussen verschillende ruimtes. Een stalen afscheiding tussen de slaap- en badkamer heeft als resultaat dat je je in een hotel waant; het staat heel chic. Een stalen afscheiding met helder glas geeft de mogelijkheid tot doorkijken. Zo werp je vanuit het bed alvast een steelse blik op het heerlijke bad waarin je je wilt laten zakken.

Met rook- of bronsglas creëer je iets meer privacy; hier kijk je wat minder gemakkelijk doorheen. En met melk- of canaléglas heb je wél de chique uitstraling, maar zie je alleen contouren.

Een stalen douchewand

Ook ín de badkamer geeft staal extra beleving en een spa-gevoel. Met een stalen douchewand blijft de badkamer grotendeels droog tijdens het douchen. Het scheidt de doucheruimte van de rest van de badkamer. En bovenal: het staat heel elegant!

De mogelijkheden voor de badkamer

De badkamer is een ruimte waar je veel tijd doorbrengt en waar je écht tot rust kunt komen. Door stalen deuren of stalen wanden te gebruiken in de badkamer, geef je de badkamer een prachtige en verfijnde uitstraling. Want de badkamer hoeft niet alleen praktisch te zijn; je kunt hier een oase van luxe en rust van maken!

Thuis in Staal maakt alle stalen deuren en wanden op maat. Dus is er sprake van een schuine wand, een andere hoogte dan gangbaar of een smalle opening? Ook dan is een stalen deur of wand mogelijk. Precies op maat, vakkundig geplaatst, om jou de beste beleving in je badkamer te geven!

Dus denk je na over stalen deuren in de badkamer of andere stalen designs? De deuren van onze showroom staan altijd voor je open. Je kunt zonder afspraak rondkijken, maar op drukke momenten kunnen we niet garanderen dat een adviseur genoeg tijd heeft om alles rustig uit te leggen. Plan voor de zekerheid via deze link een tijdstip met een adviseur in, dan zien wij je binnenkort!

Je vindt de showroom op de Mercuriusweg 8 in Barneveld. Voor de deur hebben wij genoeg gratis parkeerplaatsen.