X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Staal in je interieur: zo maak je het compleet

Ben jij een geluksvogel met staal in je interieur? Of het nou stalen deuren, stalen kozijnen of een mooi industrieel interieur is; met de juiste accessoires maak je het af. De kers op de taart, zullen we maar zeggen. Wij geven tips en voorbeelden waar je op kunt letten wanneer je staal in jouw interieur hebt.

De juiste verlichting

Zorg voor zacht en warm licht. Een mooie lamp met bijvoorbeeld een houten voet, een ‘ouderwetse’ schaarlamp, een enkele peer of simpelweg een lampensnoer met zacht licht. Kan allemaal tegenwoordig. Deze lampen passen mooi bij staal. Het is namelijk simpel, zonder tierelantijn.  Zo komt alles tot zijn recht.

staal in je interieur

Bron: stripesandwalls.nl

staal in je interieur

Bron: Shnordic

Voeg kleur toe aan je woning

Kleur toevoegen kan op een subtiele manier, het hoeft geen bonte mengeling te worden. (Hoewel dat anno 2018 gerust kan.) Een zacht gekleurd kussen, een mooie plaat aan de muur. Het hoeft niet moeilijk te zijn.

staal in je interieur

Bron: Shnordic

Liever zwart/wit

Toch liever zwart/wit en grijs tinten in je interieur? Ga dan voor zachte materialen zoals schapenvacht over de bank of koeienhuid op de vloer. Op deze manier voeg je ook warmte toe aan je woning.

staal in je interieur

staal in je interieur

Bron: Homease.nl

Accessoires als eyecatchers

Naast stalen deuren kunnen accessoires ook echte eyecatchers zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een opvallende klok ophangen of een grote vaas bloemen neerzetten. Deze blikvangers passen in iedere woning en maken je huis uniek. Durf verschillende objecten, vormen en materialen te combineren. Dit geeft een spannend effect in je interieur.

staal in je interieur

staal in je interieur

Bron: Image.ie


Ook nieuwsgierig naar staal in je woning? Lees de ervaringen van onze klanten.