X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Unieke stalen oplossingen

Onmiskenbaar aan Thuis in Staal is dat bij ons alles écht maatwerk is; wij gaan verder dan de standaardoplossingen. Elk detail wordt zorgvuldig overwogen, waardoor we écht aan al je wensen kunnen voldoen. 

Een diervriendelijke stalen deur

Laat je creativiteit in de vrije loop en durf ons uit te dagen, want daar houden wij van. Écht maatwerk vinden wij fantastisch en als jij met een markante stalen design naar ons toe komt maak je ons alleen nog maar vrolijker. Zo kregen we de opdracht om meerdere wensen in één stalen design te verwerken. De bewoners wensten een deur:

  • Dient als een doorgang;
  • Dient als een afscheiding van de woonkamer en eetkamer;
  • Toegankelijk is voor katten.

In eerste instantie is het voor een kat erg lastig om zelf een stalen deur open te maken, dat is toch net wat te zwaar voor die kleine pootjes. Maar als jij ons vraagt om een speciaal kattenluik te plaatsen naast de stalen deur waar jij doorheen loopt, dan vinden wij uiteraard een passende oplossing die niet alleen praktisch is voor jouw huisdier, maar er ook nog eens haarfijn uit ziet.

Een unieke afscheiding van 2 ruimtes

Nog een unieke stalen oplossing is de volgende: ons werd opnieuw gevraagd om een stalen design te maken die zowel zorgt voor een doorgang als een afscheiding van, in dit geval, de eetkamer en keuken. Deze keer niet door middel van een taatsdeur en een stalen wand, maar door een passende draaideur met een artistiek aanzicht.

Heel belangrijk bij een design als deze is dat het tweezijdig aanzicht symmetrisch moet zijn. Want wat als de deur een halve slag de andere kant op is gedraaid? Dan wil je natuurlijk wel dat het aanzicht nog steeds hetzelfde is. Voor Thuis in Staal is dit geen probleem, wij hebben namelijk een gepatenteerde kitrand die op alle stalen designs toegepast wordt. Zo blijft het tweezijdig aanzicht altijd hetzelfde en ziet de deur er van beide kanten precies hetzelfde uit. Wat voor deze draaideur resulteerde in een prachtige artistieke deur die aan alle wensen van de bewoner heeft voldaan.

Denk jij al een langere tijd na over het plaatsen van een stalen deur in jouw woning, maar twijfel je over de mogelijkheden? Zoals je ziet is bij Thuis in Staal alles mogelijk en vinden wij altijd een passende oplossing, die er ook nog eens verfijnd uitziet. 

Wil jij onze stalen deuren in het echt aanschouwen en zien hoe onze gepatenteerde kitrand zorgt voor een symmetrisch tweezijdig aanzicht van jouw stalen deur? Maak dan zeker een afspraak in onze showroom via deze link en dan verwelkomen we je graag!