X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

5x waarom jij onze stalen deuren showroom wil bezoeken

Na uren scrollen door Pinterest weet je eindelijk hoe jouw stalen deur eruit moet zien. Of misschien heb je juist advies nodig om tot het perfecte design te komen. Je bent van harte welkom in de stalen deuren showroom van Thuis in Staal. Bij ons in Barneveld hebben we de grootste showroom van Nederland op het gebied van stalen designs. En daar zijn we ontzettend trots op! Waarom jij ook zeker eens een bezoek aan ons moet brengen? Nou, bijvoorbeeld om deze 5 redenen:

1. Alles op één plek

Van een enkele stalen deur tot een complete stalen vouwwand. In onze stalen deuren showroom hebben we heel veel stalen designs, kleuren en glassoorten. Loop tussen alle deuren door, schuif een vouwwand open, kijk of je écht niets door het melkglas heen ziet en doe nieuwe inzichten op. Want er zijn veel meer mogelijkheden dan dat je vermoedelijk denkt. Bij Thuis in Staal maken wij namelijk alles op maat. In de showroom vind je daarom ook deuren in ‘bijzondere’ vormen en met unieke vlakverdelingen. Kopje koffie erbij en laat het inspireren maar beginnen.

Wist jij dat je stalen deuren kan voorzien van verwisselbare leren stroken voor een extra stijlvolle touch?

2. Realistische kleuren

Wat op een Pinterest-foto donkergroen is, pakt ‘in het echt’ misschien wel lichter of donkerder uit. Wij adviseren daarom altijd om langs te komen in onze stalen deuren showroom. Je ziet dan niet alleen de kleuren in een realistische omgeving, maar je kunt ook met de kleurstalen rondlopen. Hoe oogt die subtiele crèmekleur onder sfeerverlichting? Matcht Anodic Gold ook in de zon genoeg met de rest van het interieur? Onze adviseurs geven je in de showroom graag advies over welke kleur en/of uitvoering het beste past bij jouw wensen. Zo weten wij zeker dat jij jarenlang geniet van het design!

3. Een gevoel krijgen

Het klinkt misschien enigszins vreemd, maar je wil ook ‘een gevoel’ krijgen bij de stalen deuren. Even zelf ervaren hoe soepel een deur open en dicht gaat. Of met je eigen handen een stalen vouwwand sluiten. Maar ook in de letterlijke zin is het fijn als je de deuren even gevoeld hebt. Een gepoedercoate stalen deur heeft namelijk weer een andere textuur en uitstraling dan bijvoorbeeld een ‘blanke’ uitvoering. Zo kom je na de montage niet voor verrassingen te staan.

4. Eerlijk advies

Van maandag t/m zaterdag staan onze adviseurs in de stalen deuren showroom voor je klaar. Zij zijn echte staal-experts en kunnen je alles vertellen over de designs van Thuis in Staal. Tijdens een bezoek brengt een adviseur vrijblijvend jouw wensen in kaart en laat je alle mogelijkheden zien. Je kunt altijd rekenen op een eerlijk advies, want wij willen natuurlijk dat het design een echte eyecatcher is en blijft. Heb je een ‘uitdagende’ opdracht voor ons? Die gaan wij graag aan! Van een schuine wand tot het integreren van een stalen kattenluikje, voor elke uitdaging hebben onze adviseurs een oplossing.

5. Kijkje in de werkplaats

Helemaal leuk: in de ruimte naast onze showroom bevindt zich de werkplaats. Door het glas heen kan je ‘live’ meekijken met hoe de stalen designs vakkundig gemaakt worden. Een proces waar de vonken letterlijk vanaf schieten!

Dus denk je na over stalen deuren of andere stalen designs? De deuren van onze showroom staan altijd voor je open. Je kunt zonder afspraak rondkijken, maar op drukke momenten kunnen we niet garanderen dat een adviseur genoeg tijd heeft om alles rustig uit te leggen. Plan voor de zekerheid via deze link een tijdstip met een adviseur in, dan zien wij je binnenkort!

Je vindt de showroom op de Mercuriusweg 8 in Barneveld. Voor de deur hebben wij genoeg gratis parkeerplaatsen.