X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Stalen deuren met unieke vlakverdeling

Iedere woning is uniek en daar hoort een uniek interieur bij. Dat geldt niet alleen voor meubels of accessoires, maar ook voor de stalen deur. Al onze stalen deuren zijn maatwerk en de mogelijkheden voor de vlakverdeling – de lijnen in een stalen deur – zijn ontelbaar. Door eindeloos te combineren met vlakverdelingen, wordt iedere stalen deur uniek!

Rechte en organische vormen

Een stalen deur krijgt een rustige, warme én speelse uitstraling door rechte vormen te combineren met ronde, organische vormen. Organische vormen worden geassocieerd met warmte en comfort, maar ook met luxe. Ideaal voor ruimtes die voornamelijk bestaan uit rechte lijnen: organische vormen breken de rechte lijnen en maken daardoor de ruimte zachter. 

Lees het project van BABBET voor meer inspiratie met organische vormen. 

Spelen met rechthoeken

Waar organische vormen staan voor warmte en speelsheid, staan rechthoeken voor orde en structuur. Maar dankzij de talloze combinaties in rechthoeken, zijn rechthoeken verre van saai. Van symmetrische tot asymmetrische lijnen en van minimalistisch – bijvoorbeeld één groot vlak – tot meerdere vlakken. Speel met vlakken en combineer grotere vlakken met kleinere vlakken. Onze stalen deuren worden met de hand vervaardigd en daardoor zijn nagenoeg alle combinaties mogelijk.

Uniek glas in de vlakken

Niet alleen de vlakverdeling maakt een stalen deur uniek, ook het soort glas in de deur geeft een prachtige én unieke uitstraling. Een stalen deur met helder rookglas of brons glas creëert openheid, terwijl een deur met melkglas of figuurglas – bijvoorbeeld Cotswold glas of canale – meer privacy en intimiteit geeft. En ook hiervoor geldt: combineren kan!

Team Thuis in Staal vertelt je graag vrijblijvend meer over alle mogelijkheden. Kom langs in onze showroom of neem contact op.