X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Stalen taatsdeuren in Barneveld

Vraag offerte aan op basis van dit project

Een vergaderruimte in een oude kerk middenin het centrum van Barneveld. Compleet met authentieke details als de hoge ramen en bakstenen muur, maar ook met stalen deuren. ‘Tof om te zien dat de stalen deuren Het Atelier helemaal van deze tijd maken’, aldus de drie ondernemende Barnevelders.

Van te weinig naar veel ruimte

Eigenaren Rick Uyterwaal, Sander van den Brink en Sjoerd Jansen hadden het pand al een tijdje op het oog voor hun marketingbureau Code Blauw. Maar in eerste instantie niet voor een vergaderruimte. ‘Ons vorige pand was ook een heel gaaf kantoor, maar bevond zich op een industrieterrein. Een blik uit het raam of wandeling in de pauze gaf weinig inspiratie. Daarbij was het ruim, maar niet ruim genoeg om veel verder te groeien met ons team. De voormalige kerk zit op een prachtige locatie, is met 133 jaar historisch mooi en er is ruimte genoeg. Eigenlijk zelfs iets te veel.’ Aldus Sander.Stalen taatsdeuren in Barneveld

Met stalen taatsdeuren het pand splitsen

De drie ondernemers wisten al snel dat de kerk misschien wel te groot was voor hun team, maar zeker niet voor hun bruisende ideeën. ‘We besloten al snel het pand op te splitsen. Bij binnenkomst loop je door de bar, hier komt met de tijd een wijnbar. De bar wordt door een glazen wand met dubbele taatsdeuren gescheiden van de grootste ruimte. Hier bevindt zich ons kantoor. Achterin ons kantoor zit een oude stenen muur waarin we twee stalen taatsdeuren hebben laten plaatsen naar de vergaderruimte Het Atelier. De ruimte is dus onderdeel van ons kantoor, maar voorzien van een eigen ingang en faciliteiten. Zo is het open karakter behouden en heb je toch alle privacy.’

Stalen taatsdeuren in Barneveld

Multifunctionele ruimte

Het Atelier is een prachtige, hoge ruimte waar historie en modern samenkomen. Strak witte muren, hoge ramen, houten balken, een lange bakstenen muur doorbroken door stalen taatsdeuren, een houten visgraatvloer en een lange vergadertafel waar zeker 16 personen aan kunnen zitten. Akoestische panelen in dezelfde kleur als de muren en het plafond, zorgen voor een aangename akoestiek. ‘We verhuren Het Atelier voor workshops, vergaderingen en presentaties. Zelf maken we ook gebruik van de ruimte. Als Het Atelier niet verhuurd is, gebruiken we de ruimte om klanten te ontvangen, telefoontjes te plegen, voor overleg of we trekken ons er even terug om ongestoord te kunnen werken. Het is een prettige werkruimte. Door de glazen taatsdeuren ben je niet helemaal afgesloten, toch hoor je niet wat er aan de andere kant gebeurt. Ook om werk even los te laten is Het Atelier een fijne plek. We lunchen er regelmatig en uit ervaring kan ik zeggen dat de ruimte zich ook perfect leent voor een chique zes gangen kerstdiner.’ 

Een logische keuze

Door een jarenlange samenwerking was het voor Rick, Sander en Sjoerd een logische keuze om door Thuis in Staal de stalen taatsdeuren te laten plaatsen. ‘Niet alleen regelen we al jaren de marketing voor Thuis in Staal, zij hebben al eerder voor ons stalen deuren, wanden en zelfs bureaus gerealiseerd. We kennen het reilen en zeilen van Thuis en Staal dus redelijk goed. Om ook voor Het Atelier met hen in zee te gaan was voor ons een logische keuze. En zoals ook bij onze andere projecten hebben we hier geen moment spijt van gehad.’