X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Stalen binnendeuren met verschillende draaimechanisme

https://thuisinstaal.nl/blog/

In deze blog heb je kunnen lezen welke stalen binnendeuren het beste in jouw woonruimte past. Handig om te weten. Hierna kies je het ideale draaimechanisme. Klinkt ingewikkeld, maar valt reuze mee. Hieronder leggen we kort drie opties uit. Zo weet je zeker dat de deur precies aan jou eisen voldoet.


Scharnierdeur

Een scharnier is een mooie basis optie voor je stalen deur. Openen en sluiten gaat precies zoals je gewend bent.  De scharnierpunten worden aan de zijkant van je deur gelast. We zorgen voor een passend kozijn bij de deur. Ook vestigen we hier een sluitstrip met magneten. Deze zorgen voor een praktische en stijlvolle oplossing.

stalen binnendeuren

Taatsdeur

Taatsdeuren kunnen aan twee kanten open. Dit komt omdat de scharnieren in het plafond en vloer worden weggewerkt. Er is geen kozijn meer nodig en je kunt zelf kiezen of je de deur openlaat of vanzelf dicht wil laten ‘vallen’. Naast stijlvol dus ook een heel makkelijke oplossing.

stalen binnendeuren

Schuifdeur

Schuifdeuren zijn naast klassiek vooral ruimtebesparend. Ideaal als je wat minder ruimte hebt dus. De schuifdeuren verdwijnen netjes tussen twee wanden, of ze lopen in een boven rail van staal. De keuze is aan jou.

stalen binnendeuren

Voor alle stalen binnendeuren geldt hetzelfde. Je kunt zelf de vlakverdeling kiezen, de handgrepen (wanneer van toepassing) en natuurlijk de kleur. Onze deuren zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar. Meer inspiratie op doen? Lees dan deze blog.