X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

‘De stalen deuren dragen enorm bij aan de moderne uitstraling’

Vraag offerte aan op basis van dit project

Voor dit bijzondere appartement kreeg interieurstudio BABBET slechts één voorwaarde. Het eindresultaat moest een lichte en moderne uitstraling hebben. Ze koos ervoor om bijna geen haakse hoeken in het ontwerp op te nemen. Zelfs in de dubbele stalen deur komen de ronde vormen terug. Daarnaast heeft de deur boven- en onderin helder glas, maar is in het midden ‘Cotswolds Glas’ geplaatst. Zo komt het daglicht binnen, maar wordt de privacy en intimiteit in de ruimte behouden.

Met een knipoog naar de stalen deur ontwierp BABBET een bijpassend bijzettafeltje. De structuren in het glas – van zowel het tafeltje als de deur – maken het interieur levendig. Door hetzelfde materiaal op meerdere plekken terug te laten komen, ontstaat er rust en eenheid. Ook dit is door Thuis in Staal gerealiseerd.

 

 

Babbet: ‘Dankzij een eerdere, prettige samenwerking hebben we direct contact opgenomen met Thuis in Staal. De werkwijze en mogelijkheden binnen dit bedrijf spreken ons aan. We houden van een uitdaging binnen het bedrijf en vaak gaat dit gepaard met ontwerpen die anders zijn dan anders. Niet elk bedrijf kan dit of durft dit aan, maar Thuis in Staal wel. Mede dankzij de stalen deuren heerst er in dit interieur een perfecte balans tussen eenvoudige vormen, speelse materialen en karakter.’

 

 

‘Het ontwerp van de stalen deuren maakten wij zelf. Met behulp van kleurenstaaltjes van Thuis in Staal kwamen we op precies de juiste kleur voor de deur. Het specifieke ‘Cotswold Glas’ was iets complexer aan te komen, maar ook hier handelden Thuis in Staal snel. Thuis in Staal is een prettige samenwerkingspartner waar we in de toekomst ook zeker weer bij zouden aankloppen.’

 

 

Dubbele Kenwa taatsdeur
Dagmaat: 1600×2580
Design: Banksy
Kleur coating: Anodic Brown
Deurduwer: Ror R
Type glas: Cotswold

Meer zien van het werk van BABBET.? Neem een kijkje op haar website.
Wil je ook meer inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op Pinterest. Wil je meer informatie over onze stalen oplossingen? Vraag het ons gerust.