X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

3x interieurs met bronze stalen deuren

Bronzen stalen deuren zijn bezig met een flinke opmars. En dat snappen wij helemaal. Zeker in hotel chique-interieurs voeren zwart- en bronstinten de boventoon. Hoe uniek is het dan als je uitpakt met een stalen deur in brons? Maar eigenlijk staat brons overal ontzettend goed. Wij van Thuis in Staal én veel van onze klanten zijn in ieder geval grote liefhebbers van bronzen stalen deuren. In steeds meer interieurs mogen wij deze unieke variant plaatsen. Binnenkort ook bij jou? Doe in deze blog alvast inspiratie op met 3 interieurs.

Stoer, praktisch en toch warm: de bronzen stalen deuren van Monique

Het huis van Monique en haar partner reflecteert echt hun eigen stijl. Hotel chique met een eigen draai. Monique noemt de stalen deuren in brons een ‘compliment’ voor de sfeer die een extra touch aan het huis geven. Net even anders dan zwarte stalen deuren, maar toch is de kleur Anodic Bronze tijdloos.

Lees in ons klantverhaal meer over de stalen deuren van Monique

Bronzen stalen deuren van Thuis in Staal

Kies voor stalen deur in brons van Thuis in Staal


Een showroom vol stalen deuren

Bij Thuis in Staal hebben we de grootste stalen deuren showroom van Nederland. Maar je kunt onze designs ook bij partners bewonderen. Zoals in de showroom van De Houtfabriek in Westbroek. Stalen deuren mochten niet ontbreken bij deze specialist in houten vloeren. Door de hele showroom hebben wij maatwerk stalen deuren in diverse kleuren geplaatst. Ook bronzen stalen deuren. Is het geen plaatje?!

Bronzen stalen deuren bij Thuis in Staal

Stalen deuren in de kleur brons? Kies voor Thuis in Staal uit Barneveld!

Bonus: een slag donkerder dan brons

Oké, we spelen een klein beetje vals met het laatste interieur. Interieurstudio BABBET koos voor hun klant niet voor Anodic Brons, maar de keuze viel op Anodic Brown. Het perfecte alternatief voor wie brons nét te licht vindt. Niet alleen de kleur, ook de vorm van het staal en het bijzondere Cotswold-glas maken dit een ontzettend geslaagd design.

Lees in ons klantverhaal meer over het project van BABBET

Bronzen stalen deuren - Anodic Bronze

Bronzen stalen deuren - Anodic Bronze - Thuis in Staal


Nieuw: mat brons glas

Wil je de brons-look overal doortrekken? Bij Thuis in Staal hebben wij nu ook mat brons glas. Het bronzen glas geeft een extra glamoureuze sfeer aan jouw interieur. Zeker in combinatie met een stalen deur in brons haal je een echt onderscheidende eyecatcher in huis!

Mat brons glas stalen deuren - Thuis in Staal

Team Thuis in Staal vertelt je graag vrijblijvend meer over alle mogelijkheden. Kom langs in onze showroom of neem contact op.