X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Stalen vouwwand

Een stalen vouwwand is een sfeervolle eyecatcher voor elk interieur. Je vloer blijft mooi drempelloos omdat de vouwwanden standaard zonder ondergeleiding worden geplaatst. De vouwwanden zijn perfect voor een overkapping of een veranda. Zo haal je meer licht in huis. En je kan al heel snel en extra lang genieten van het buiten zijn!
‘Extra lang genieten.’

Stijlvol & drempelloos

De rail van de vouwwand wordt bevestigd aan het plafond. De wand is per paneel eenvoudig vast te zetten door middel van een kantespagnolet. Dat is een klein ‘pinnetje’ welke door een simpele handeling in de vloer te klikken is. Tijdens de montage worden er busjes in de vloer geplaatst waar deze espagnolet in komt te vallen wanneer het paneel wordt vastgezet. Stijlvol en drempelloos.

Jouw vouwwand

Al onze producten zijn maatwerk, dus ook onze stalen vouwwand. Dit betekent dat we eerst bij je langskomen om de afmetingen tot op de millimeter nauwkeurig in te meten. De stalen vouwwand maken we in onze eigen werkplaats. Daardoor weten we zeker dat we de beste kwaliteit leveren en houden we de levertijden een stuk korter. Bij de vouwwanden maken wij gebruik van gewichtsbesparend, gehard glas. Met een poedercoating krijgt je vouwwand de juiste uitstraling. De panelen kunnen zowel met even als oneven panelen uitgevoerd worden. Wanneer de vouwwand in oneven panelen verdeeld wordt zal er één deur als loopdeur functioneren. Deze unieke techniek zal je gasten verbazen wanneer jij de stalen vouwwand opent of sluit.

contact

Jarenlang woonplezier

Extra voordeel van een stalen vouwwand is dat hij garant staat voor jarenlang woonplezier. De speciale poedercoating voorkomt krassen en kleurvervaging. En maak je gemakkelijk schoon met een vochtige doek. En het glas is extra beveiligd zodat het tegen een stootje kan. Vraag vrijblijvend een offerte aan. We laten je graag zien welke mogelijkheden er zijn voor een stalen vouwwand in jouw woning.


Een vouwwand in jouw woning?

Maak een afspraak bij de grootste stalen deuren showroom van Nederland - plan je bezoek