X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Stalen schuifdeur

Met een stalen schuifdeur is het eenvoudig om 2 ruimtes van elkaar te scheiden maar toch een open sfeer te behouden. Er zijn daarin voldoende mogelijkheden; van een enkele schuifdeur welke voor de wand wegschuift of tot dubbele en suite deuren. Deze praktisch stalen binnendeuren passen in elke type woning en elke ruimte.
‘Schuifdeuren op maat zijn de ideale oplossing om twee losse ruimtes te creëren in een bestaande ruimte.’

De mooiste afscheiding

Wij kunnen zelfs de deuren tussen (of in) twee wanden laten verdwijnen. We bieden onze stalen schuifdeur standaard aan met railafwerking. Heb je andere wensen? Het is altijd mogelijk om de afwerking door de aannemer te laten verrichten. Het is maar net hoe je het wilt. Wij adviseren je graag.

Jouw stalen schuifdeur

Ga je voor een stalen schuifdeur van Thuis in Staal, dan weet je zeker dat je krijgt wat je wilt: een echte eyecatcher die jarenlang meegaat. We hebben namelijk het hele proces in eigen beheer. Van inmeten, ontwerp, productie tot montage. Alles volgens onze eigen kritische eisen en de laatste innovaties. Zo bevat de krasbestendige poedercoating een krachtig uv-filter wat ervoor zorgt dat de kleuren niet vervagen. Alles voor jarenlang woonplezier. Ook een stalen schuifdeur in je woning?

Contact

Een compleet plaatje

Ervaar met een stalen schuifdeur een zee aan licht, terwijl je de ruimte precies zo indeelt zoals jij dat wilt. Doordat je door het glas heen kijkt, blijf je verbonden met de andere ruimte. Prettig bijvoorbeeld wanneer jij met vriendinnen aan het kletsen bent aan de keukentafel en de kinderen aan de andere kant aan het spelen zijn. Wil je eerst weten of een stalen schuifdeur wel iets is voor jouw woning? Vraag ons je wensen uit te werken in een technische tekening. Zo krijg je alvast het complete plaatje. Al is onze stalen schuifdeur in het echt natuurlijk nóg mooier!

 

 

 


Ook een stalen schuifdeur in jouw woning?

Maak een afspraak bij de grootste stalen deuren showroom van Nederland - plan je bezoek