X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Ga voor kleur!

We zien het steeds meer terugkomen binnen de stalen deuren: kleur! En dat pakt verrassend goed uit! Wat veel mensen misschien niet weten is dat alle RAL kleuren mogelijk zijn bij Thuis in Staal. Van zwart, brons tot blauw. Ja blauw, ook dat is mogelijk. Wij nemen je graag mee.

Brons gepatineerd

In Amsterdam hebben wij een aantal deuren gemonteerd welke brons gepatineerd zijn. Dit is een speciale en ambachtelijke behandeling waardoor de stalen deur een doorleefde en unieke uitstraling krijgt. De kleur wordt laag voor laag op het staal aangebracht en tussendoor worden de lagen steeds gepolijst. Wanneer het staal de gewenste uitstraling heeft wordt het frame voorzien van een speciale Nano laag om de coating te beschermen. Wil jij meer over dit project zien? Lees dan hier verder.

Fotografie: Dirk-Jan Poot

Parelwit

Soms werk je aan een project waar je op slag verliefd op wordt! Dat is bij de dubbele taatsdeuren in Weesp het geval. Wat een plaatje en wat een huis! Wij mochten hier parelwitte stalen deuren monteren met speciaal Canale glas wat een perfecte combinatie is. Ook door het gebruik van de ronde vormen in de deuren zijn dit met recht eyecatchers! Mocht je het willen weten, de RAL kleur van deze deuren is: RAL 1013

Interieur design: Studio Veldsla | Fotografie: Dirk-Jan Poot

Waterblauw

Ja je ziet het goed: waterblauwe stalen deuren! Wij kunnen wel zeggen dat dit de meest unieke en eigen kleur is welke wij toegepast hebben op onze stalen deuren. De gehele woning in Amersfoort is kleurrijk ingericht en deze deuren zijn helemaal op zijn plek binnen dit interieur. En het bewijst maar weer: alles is mogelijk!

Fotografie: Dirk-Jan Poot

Wij gaan voor goud

Gouden stalen deuren zijn een trend welke we al een tijdje voorbij zien komen maar het blijft een mooie trend! Vaak wordt deze kleur gebruikt in een interieur met donkere kleuren, hierdoor krijg je een mooi contrast. Deze gouden kleur komt uit de Anodic Collection, binnen deze lijn zijn meer mogelijkheden dan alleen goud. Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door deze trendy kleuren.

details stalen deuren

Heb jij zelf een bijzondere kleur in gedachten? Laat het ons weten, wij houden van uitdagingen!