X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

‘De keuze voor een stalen deur was een design statement!’

Vraag offerte aan op basis van dit project

In het hart van een nieuwbouwwijk in Barneveld staat een mooie middenwoning, waar een modern interieur samenkomt met warme elementen. Met de recente toevoeging aan het huis: een prachtige stalen deur van Thuis in Staal. In de ruime, begane grond is de stalen deur geplaatst in de doorgang van de hal naar de woonkamer. Hier is gekozen voor een taatsdeur die volledig van onder tot boven doorloopt, om een zo ruimtelijk mogelijke doorgang te creëren tussen de woonkamer en de hal.

Aranka verteld

“Via een werkrelatie kwamen we bij Thuis in Staal uit tijdens onze zoektocht naar stalen deuren. Toen we verhuisden naar onze nieuwe woning, zat er nog geen deur op de plek waar nu de taatsdeur staat. Ondanks dat dit voor een ruimtelijk gevoel zorgde, hadden we behoefte aan een afsluiting om het geluid te dempen en de warmte binnen te houden. We wilden iets dat openheid en licht behield, maar toch een zekere mate van privacy bood. Bij Thuis in Staal raadde ze ons dan ook brons glas aan. We konden ons er eerst niet echt een voorstelling van maken, maar het brons glas bleek perfect voor ons doel. Ook oogt het veel chiquer dan ‘gewoon’ doorzichtig glas.”

Nog meer projecten in
ons gratis magazine

Vraag gratis het Thuis in Staal magazine aan