X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Een split-level verdeling met stalen oplossingen

Vraag offerte aan op basis van dit project

Mariska: “Onze woning heeft een zogenaamde ‘split-level verdeling’. Dit houdt in dat je vanaf de keuken naar de woonkamer kan kijken, terwijl de woonkamer een halve verdieping hoger ligt. We hebben bewust gekozen voor een prachtige stalen wand, om het contact met de woonkamer te behouden wanneer je kookt en vice versa. Ook het licht dat we dankzij de stalen wand behouden is een groot pluspunt. We zijn erg goed geadviseerd bij Thuis in Staal.”

“Vanwege de split-levelverdeling in onze woning moest, met name het glas in de stalen wand, aan hoge veiligheidseisen voldoen. Thuis in Staal heeft ons fijn geholpen met hun expertise. Wat ons erg aansprak aan hen was het persoonlijke contact. Er werd uitgebreid de tijd genomen ons te adviseren en het was duidelijk dat ze verstand van zaken hebben. We zijn nog elke dag blij met het resultaat

In deze split-level woning is gekozen voor zowel een stalen scharnierdeur als een stalen wand. Beide hebben een doorlopende vlakverdeling, om de rust in de ruimte te behouden. Zowel de deur als de wand lopen tot het plafond. De woning heeft een moderne uitstraling met rustige, neutrale kleuren en veel natuurlijk licht. Dit laatste wordt versterkt door de diep bronzen stalen deur en wand en doet de woning ruimtelijk ogen.

Naast de visuele voordelen hebben de metalen oplossingen ook een praktisch voordeel. Het plafond in de keuken is zo’n 4 meter hoog. Dit geeft een ruimtelijk effect, maar wordt door het lichte echo effect snel gehorig. De keuken is daarom, door middel van de stalen wand, bewust afgesloten van de woonkamer om zo het geluid te dempen. Toch behoudt het dankzij het vele glas wel het originele effect en geeft het de keuken en woonkamer een prachtige uitstraling.

Enkele Paumelledeur staal
– Dagmaat: 988×2657
– Dikte pui: 30mm
– Aanzicht kozijn: 30mm
– Vlakverdeling: Lucas
– Profiel onderdorpel, zijkanten en glasliggers: 30mm
– Bovenkoker kozijn 40mm i.v.m. lichtstraat
– Soort glas: 33.1 gelaagd veiligheidsglas
– Kleur coating: Anodic Brown
– Handgreep: Sleeve R totale lengte hart op 180mm vanuit zijkant deur

Vast venster
– Dagmaat: 1935×2675
– Dikte pui: 30mm
– Profiel onderdorpel, zijkanten en glasliggers: 30mm
– Soort glas: 44.1 gelaagd veiligheidsglas
– Kleur coating: Anodic Brown
– Aanpassing profiel: schuine hoek

Wil je ook meer inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op Pinterest. Wil je meer informatie over onze stalen oplossingen? Vraag het ons gerust.