X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Stalen elementen in het interieur

Met een prachtige taatsdeur en een zelf ontworpen stalen keukenrek heeft Barbara twee ontzettend mooie eyecatchers in haar interieur. Hier is ze tot op de dag van vandaag nog steeds erg trots op! 

Een nieuw huis laten bouwen 

Bij het laten bouwen van een nieuw huis komen ontzettend veel dingen kijken. Het interieur en de inrichting zijn een groot deel hiervan. Voor Barbara was het dan ook meteen duidelijk dat ze voor stalen deuren wilde gaan. Via Google zijn er ontelbare aanbieders van stalen deuren te vinden, maar uiteindelijk is Barbara toch terechtgekomen bij Thuis in Staal. Dit kwam ook door haar broer, die ook de tip gaf hier eens te kijken. Daarnaast hielpen de ervaringen van andere mensen ook heel erg mee in deze keuze. 

Elementen van staal

Van eigen idee tot daadwerkelijk ontwerp 

Ten eerste is er de prachtige taatsdeur in het interieur. Deze taatsdeur heeft twee vaste panelen aan de zijkant. Hiervoor is gekozen omdat de opening te breed was voor één taatsdeur en te smal voor twee taatsdeuren. Daarnaast hangt er een prachtig keukenrek boven de keuken. ‘We hadden dit rek in de horeca gezien, hebben toen goede foto’s gemaakt en hebben vervolgens geprobeerd ons eigen rek te ontwerpen. Met behulp van Thuis in Staal is het uiteindelijk tot dit mooie eindresultaat gekomen’.

Een mix van verschillende woonstijlen 

Op interieurgebied is de stijl van Barbara niet in één woonstijl te omschrijven. ‘Ons interieur is eigenlijk een mix van verschillende woonstijlen. Het is modern, strak, maar er zijn ook weer industriële elementen terug te vinden. Ook zie je veel zwart terug in ons interieur, maar is het wel een heel warm interieur. Ook liggen er bijvoorbeeld veel kleden in ons huis en zijn er allerlei spullen te vinden die wij mooi vinden. Het is écht ons huis’. 

Staal in het interieur

Dé plek voor verjaardagen en borrels 

Nog steeds is Barbara ontzettend blij met deze twee prachtige stalen elementen in het interieur. De reacties hierop zijn ook erg lovend. ‘Vooral het keukenrek is echt bijzonder en roept heel veel positieve reacties op. Alles wat ook gevierd moet worden, wordt hier gevierd. Mensen reageren er heel bijzonder op en het verveelt nooit. Het blijft altijd leuk om te horen’. 

Elementen van staal

Een aanrader voor iedereen 

De samenwerking met Thuis in Staal verliep heel prettig. Na de eerste levering die helaas niet goed was gegaan, heeft Thuis in Staal alles snel en goed opgepakt om het zo snel mogelijk in orde te maken. ‘Ik zou het aan iedereen aanraden. Zoek je nog stalen deuren of wil je andere stalen elementen in je interieur verwerken? Dan is Thuis in Staal een echte aanrader!’

Wil je meer inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op Pinterest. Wil je meer informatie over stalen trapleuningen? Vraag het ons gerust.