X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Stalen taatsdeuren, schuifdeuren en trapleuning in Badhoevedorp

Vraag offerte aan op basis van dit project

Een klassiek nieuwbouwhuis in een groene omgeving. Dat is het huis van Sjaak. Samen met zijn vrouw en gezin woont hij midden in een park in Badhoevedorp. Het interieur van dit ruime huis is een mix van modern met open ruimtes. Iedere ruimte staat in verbinding in elkaar dankzij de stalen deuren en vaste kleurstellingen. Hierdoor wonen Sjaak en zijn vrouw iedere dag met ontzettend veel plezier in deze stijlvolle woning welke omringd is door groen.  

We wonen in een park

Geduld, dat moesten Sjaak en zijn vrouw hebben, maar na twee jaar werd in juni afgelopen jaar hun nieuwbouwwoning opgeleverd. Tussen de rieten daken en middenin een park staat hun klassieke woning. ‘De keuze voor Badhoevedorp was snel gemaakt. Ik heb altijd in deze regio gewoond. Ik ben opgegroeid in Sloten en later heb ik in Amsterdam gewoond. We waren op zoek naar een woonomgeving met meer groen. Toen kwam dit nieuwbouwproject op ons pad.’ De ruimte en het groen waren twee eisen voor dit gezin. ‘We wonen nu in een park. Dat is echt heerlijk wonen. We kunnen wel 200 meter van ons af kijken en het blijft groen. Daarnaast zijn we zo in Amsterdam, maar genieten we wel van het buiten leven. Het was een lang proces, ruim twee jaar. Alles duurde gewoon wat langer. Maar het was het wachten waard.’

Een eenheid in het huis

Samen met zijn binnenhuisstyliste zijn Sjaak en zijn vrouw aan de slag gegaan met het interieur. Van de praktische inrichting tot de kleurstellingen; over alles is goed nagedacht. ‘We wilde een moderne look, maar het moest wel sociaal blijven en er mocht geen anonimiteit heersen in het huis. We hebben het opgedeeld in kleine ruimtes met ieder een eigen functie. Onze favoriet is wel echt de erker. Daar genieten we ontzettend van. Onze zoons daarentegen genieten vooral van hun mancave op boven. We horen af en toe dat ze aan het gamen zijn, maar dat vinden we niet erg.’ vertelt Sjaak met een lach. 

Om een eenheid te creëren in het huis heeft het gezin samen met de architect gekozen voor een vaste kleurstelling. ‘De basiskleuren moeten goed zijn. Inmiddels is dit het derde huis wat we hebben laten bouwen dus we wisten precies waar we op moesten letten. Daarnaast versterken onze stalen deuren dit geheel. We hebben een stalen taatsdeur van de hal naar de woonkamer en een stalen schuifdeur van de woonkamer naar de keuken. De schuifdeur is drie meter hoog wat zorgt voor een stijlvolle, moderne en lichte indruk. Daarnaast hebben we bij de trap in de hal stalen leuningen met daaronder glas. Doordat deze hal ook zo hoog is en we het strak hebben gehouden met de stalen leuningen oogt het allemaal erg loyaal en ruim. Dit alles creëert een eenheid in huis waar wij naar op zoek waren.’

Klantgerichte samenwerking

Sjaak kreeg van zijn buren de tip om voor stalen deuren aan te kloppen bij Thuis in Staal. Na een bezoek aan de showroom was hij er direct van overtuigd dat dit het juiste bedrijf was. ‘Twee jaar geleden hadden we al aangeklopt bij Thuis in Staal. Alle plannen zijn toen al bedacht, maar door de vertraging met het huis hebben we beiden lang moeten wachten. Gelukkig waren ze bij Thuis in Staal erg geduldig en klantgericht. Het aanbod van twee jaar geleden bleef hetzelfde en ze dachten mee in de oplossingen als er toch afmetingen of andere details veranderde. Het voordeel van Thuis in Staal is dat het kleinschalig is, de prijs-kwaliteit verhouding en ze zijn erg klantgericht. De samenwerking voelde direct goed!’