X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Stijlvolle taatsdeuren in Deventer

Vraag offerte aan op basis van dit project

‘Toen we begonnen met het interieurontwerp wisten we meteen dat we graag stalen deuren in huis wilden die erg op zouden vallen. Samen met een styliste maakten we een moodboard en bepaalden we de styling voor het huis. We wilden een warme, opvallende kleur voor de deuren die mooi zouden matchen bij de rest het interieur. Daarnaast was functionaliteit voor ons een belangrijk punt. We zijn een jong gezin met twee kleine kinderen die de deuren gemakkelijk zelf moeten kunnen bedienen. Dankzij het scharnierpunt die de deur naar beide kanten laten openen, is het een erg gebruiksvriendelijke deur voor kinderen. Daarnaast zorgt het extra lange handvat voor minder vingerafdrukken op het glas.’

Enkele taatsdeur

‘Omdat we geen standaardformaat deuren wilden, moesten we zoeken naar een leverancier die hierin mee kon denken. De keuze voor Thuis in Staal kwam voort uit de eindeloze mogelijkheden en het gevoel dat we bij hen kregen. We wilden zoveel mogelijk natuurlijk licht doorlaten, waardoor onze keuze is gevallen op standaard glas. Hier zijn we nog altijd heel blij mee. De totale ervaring bij Thuis in Staal was ontzettend fijn. Ze waren flexibel, dachten mee en de levering was erg snel. Ik zou ze aan iedereen aanraden!’ 

Marthe woont samen met haar gezin in een nieuwbouwwoning in Deventer. Een unieke woning die helemaal is ingericht op duurzaam wonen. Er zijn geen opritten of garages en de straat is zó groen dat het ‘t verlengde van de tuin lijkt te zijn. Marthe en haar man bouwden het huis met behulp van een aannemer, architecten en vrienden. Het huis straalt ruimte en rust uit, zowel van buiten als van binnen. Voor het interieur kozen zij voor natuurlijke kleuren, materialen en vormen. Van de hal naar de woonkeuken en van de woonkeuken naar de woonkamer zijn twee hoge stalen deuren geplaatst, die een ware eyecatcher in het interieur vormen.

De twee hoge deuren grenzen beide aan de woonkeuken maar worden gescheiden door een wand. Dankzij de bogen, die naar elkaar toebuigen in de vlakverdeling, lijken de deuren toch samen te komen en straalt het geheel rust uit. De ruimtes worden zo op een speelse manier met elkaar verbonden en behouden de openheid van de woning. Een ander bijkomend voordeel van de stalen deuren is de demping van het geluid, zowel van de woonkeuken naar de woonkamer, als van de woonkeuken naar de hal. Daarnaast matcht de unieke RAL kleur perfect met het stijlvolle interieur en geeft het karakter aan de woning.

Specificaties:

Enkele taatsdeur
– Breedte dagmaat: 987
– Hoogte dagmaat: 3039
– Dikte pui: 40mm
– Profiel onderdorpel: 60mm
– Profiel zijkanten: 30mm
– Profiel glasliggers: 20mm
– Profiel bovenkant: 30mm
– Type taatsscharnier: Kenwa 103 WS
– Vlakverdeling: Banksy
– Kleur: RAL 7002
– Type handgreep: Horn, lengte 1000mm, hart op 1154mm vanaf de vloer

Enkele taatsdeur
– Breedte dagmaat: 997
– Hoogte dagmaat: 3038
– Dikte pui: 40mm
– Profiel onderdorpel: 60mm
– Profiel zijkanten: 30mm
– Profiel glasliggers: 20mm
– Profiel bovenkant: 30mm
– Type taatsscharnier: Kenwa 103 WS
– Vlakverdeling: Banksy
– Kleur: RAL 7002
Type handgreep: Horn, lengte 1000mm, hart op 1154mm vanaf de vloer

Wil je ook meer inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op Pinterest. Wil je meer informatie over taatsdeuren? Vraag het ons gerust.