X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Witte stalen taatsdeur met canalé glas

Vraag offerte aan op basis van dit project

Waar je vaak zwarte stalen deuren voorbij ziet komen, hebben Renske en haar man het anders aangepakt. Zij gingen voor een witte stalen taatsdeur met canalé glas. Een echt pronkstuk in het interieur wat een ieder opvalt bij binnenkomst.

Een modern huis in een oude wijk 

Midden in het centrum in een steegje met aan de overkant een oud huisje, staat het huis van Renske en haar gezin. Een nieuwbouw huis, wat erg bijzonder is in deze buurt. “Het is eigenlijk een heel bijzonder project wat aardig wat voeten in de aarde heeft gehad. We komen uit Amsterdam, en ik denk dat we heel veel geluk hebben gehad dat we nu in zo’n modern huis mogen wonen in deze leuke en authentieke buurt. Ik stap de deur uit en ik sta al in het centrum”.

Een inrichting waar over na is gedacht

“Ik had precies in mijn hoofd wat ik wilde qua inrichting, maar ook als het ging om stalen deuren. Thuis in Staal heeft dit uiteindelijk tot werkelijkheid gebracht”. Daarnaast vertelt Renske dat er ook een interieurarchitect aan te pas is gekomen bij de inrichting van het huis. “Onze stijl wordt ook wel beschreven als cosy, modern, vintage maar met een twist. We wilden heel graag een vintage touch in het huis, maar ook een beetje modern”. Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn.

De deur kopen zonder het in het echt gezien te hebben 

Het proces van de aankoop verliep precies in de coronatijd, wat ervoor zorgde dat dit anders dan anders ging. Alles was dicht en een fysieke afspraak was dus niet haalbaar. “Thuis in Staal heeft er echt tijd en energie ingestoken. We hebben online een afspraak gehad waarin we onze wensen vertelde en kregen onder andere een online tour door de showroom. Dit was ontzettend fijn en hielp heel goed bij het maken van deze beslissing. We vertrouwden de specialisten van Thuis in Staal echt. Dat heeft er ook voor gezorgd dat we deze aankoop konden doen zonder de deur ooit met eigen ogen gezien te hebben”. 

Een item wat opvalt bij binnenkomst

Een witte stalen taatsdeur met canalé glas, dat valt wel op in het interieur. “Gasten zijn altijd heel positief en ze vinden de deur echt heel mooi. Vooral omdat het een keer wat anders is dan zwarte stalen deuren. Het is een ontwerp wat je niet vaak terugziet in huizen”.  

Fijne samenwerking met een top eindresultaat 

Desondanks de coronatijd was het een samenwerking die voor Renske als heel fijn werd ervaren. Er werd vanuit Thuis in Staal alles aan gedaan om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen. “Ze stuurde bijvoorbeeld een technische tekening. Dit vond ik echt super fijn want ik ben nog al pietje precies, ik wilde alle details tot in de puntjes in orde hebben”. Ook wilde Renkse een speciale kleur wit, die Thuis in Staal in eerste instantie niet aanbood. “Thuis in Staal heeft er alles aan gedaan op dat moment om te zorgen dat ik de deuren in de juiste kleur kreeg”. 

Wil je ook meer inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op Pinterest. Wil je meer informatie over stalen trapleuningen? Vraag het ons gerust.