X
Bel ons nu op 0342 - 49 11 00

Staal met kleur combineren. Zo doe je dat.

Staal is modern, strak en tijdloos. Het ligt voor de hand stalen deuren en wanden te combineren met een strak, modern interieur. We zijn dan snel geneigd te denken aan wit, grijs en zwart. Dat is natuurlijk ook hartstikke mooi, maar wist je dat je staal ook heel goed kan combineren met kleur? Wij inspireren je graag met vier voorbeelden.

Taatsdeuren met roze en groene muren

Roze en groen? Je leest het goed. Gewaagde kleuren om met staal te combineren. Laat staan je muren in deze kleuren te behangen of sauzen! Deze woning in Woudenberg heeft het en het resultaat mag er zeker zijn. De gekleurde wanden, betonnen vloer, stalen deuren, vele planten en groene piano maken de de leefruimte tot een prachtig geheel!

Staal met kleur combineren

Witte taatsdeuren en een blauwe wand

Witte stalen deuren komen we niet zo vaak tegen. Jammer, want het is misschien wel net zo mooi als zwart of antraciet. Kijk maar eens naar deze woning in Garderen. De taatsdeuren zijn net zo wit als de muren, de openslaande deuren naar de tuin en de houten balken aan het plafond. Het vele wit wordt doorbroken door houten pilaren en een knalblauwe muur. Antieke kasten, een blauw bankstel en groene eetkamerstoelen maken de ruimte uniek en kleurrijk.   

Staal met kleur combineren

Een stalen draaideur in een gouden interieur

Staal met kleur combineren, dat de eigenaar van deze woning in Ede interieurontwerper is helpt uiteraard mee in de kleuren en elementen die in zijn huis te vinden zijn. Een gouden gorilla in de hoek van de badkamer, turquoise details, honderd jaar oude stenen, groene stoeltjes in de fitnessruimte naast een ouderwetse bankdrukbank en een haai op het kookeiland. De bijzondere keuzes maken dat het totaalplaatje klopt tot in de kleinste details. De woning is verrassend en sfeervol industrieel vanuit een chique en strakke basis. 

Staal met kleur combineren

Staal combineren met de kleuren okergeel en groen

Een gelijkvloerse woning waar in elke ruimte de plavuizen vloer met betonlook doorloopt. De stalen deur tussen de hal en de woonkamer reikt van de vloer tot het plafond. De hoge deur matcht met zijn zwarte kleur en strakke lijnen perfect bij de raambekleding en de hoge plinten. Okergeel behang met bladeren, een gele schuifdeur naar de badkamer, groene details en dierenkunstwerken geven de leefruimte een natuurlijke uitstraling. Ook in deze woning in Eemnes zien we goud terug. Een eigentijds en warm interieur met een natuurlijke twist.

Staal met kleur combineren

Stalen deuren in jouw interieur? Bekijk onze brochure voor meer informatie of neem contact met ons op! Je bent altijd welkom in onze showroom voor vrijblijvend advies.